Tarvitsetko kokeneen ja ammattitaitoisen ohjelmoijan projektiisi?

Teemme räätälöityjä verkkosovelluksia, erityisesti WordPress ja Woocommerce lisäosia. Myös peliohjelmointi. Tekniikoina PHP, jQuery, MySQL, Javascript, Vue.js, Unity ja C#.

Miksi valita Avastorm?

WordPress kokemus

WordPress ei ole tavallinen MVC-arkkitehtuuriin perustuva framework tai sovellus.

Sen tapahtumapohjainen suoritustapa tulee tuntea, jotta WordPressin suorituskyky ei vaarannu. Tiedämme tarkalleen oikeat kohdat ja tavat, joihin räätälöity koodi kytketään.

Nopea ja ketterä

Olemme ketterä ja nopea ohjelmistotalo, joka tekee työnsä tehokkaasti ja nopeasti, mutta kuitenkin äärimmäisen huolellisesti.

Tunnemme ja hyödynnämme alan työkaluja kokeneesti ja koodimme on aina testatusti huippulaatua, optimoitua ja dokumentoitua.

Hinta, laatu ja palvelu

Vaikka teemmekin projekteja, joita yleensä toimittavat vain isommat ohjelmistotalot, niin meillä et kuitenkaan maksa ylimääräisiä kuluja.

Missiomme on ratkaista asiakkaamme ongelmat ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Silloin mekin olemme onnistuneet.

Esimerkkejä tekemistämme töistä

Sähköinen tilausjärjestelmä varainhankintayritykselle

Teimme WordPress/Woocommerce-pohjaisen sähköisen tilausjärjestelmän, johon varainhankintatiimit kirjautuvat ja syöttävät tilauksensa. Järjestelmään tehtiin mm. ajax-pohjainen tuotehaku, yhden sivun tilauslomake ja erilaisia räätälöityjä tilausmahdollisuuksia, joihin tavalliset Woocommerce-variaatiot eivät taivu. Esim. mahdollisuus tilata tuotteen variaatioita kolmen parin setteinä yms.

Lue lisää

Suorita direktiivikoulutukset netissä

Teimme alihankintatyönä WordPress-pohjaisen järjestelmän, jossa ammattikuljettajat voivat suorittaa EU:n direktiivikoulutuksia netissä. Järjestelmä sisältää mm. kurssille ilmoittautumisen, kurssivaraukset, maksuintegraation Stripeen, integraation Elisan vahvan tunnistuksen järjestelmään yms.

Lue lisää

Kun tarvitset kokeneen ja ammattitaitoisen ohjelmoijan – soita 045 142 4060 tai lähetä viesti