Tarvitsetko kotisivut, verkkokaupan tai WordPress ohjelmoijan?

Teemme ammattitaidolla ja kokemuksella kotisivut, verkkokaupat, WordPress ja Woocommerce sovellukset ja applikaatiot. Myös alihankintatyönä.

WordPress ja Woocommerce

ovat järkevä valinta, kun tarvitset kotisivut tai nettikaupan. Joskus niiden perusominaisuudet eivät kuitenkaan riitä – silloin kannattaa palkata WordPressin tunteva ohjelmoija.

Tarvitsetko kotisivut?

Valitse Avastorm kun haluat tyylikkäät ja ammattitaidolla tehdyt kotisivut tai verkkokaupan. Emme pelkästään tee upean näköisiä, nopeasti latautuvia ja selkeitä kotisivuja, vaan pystymme myös koodaamaan täsmäratkaisuja ja tekemään räätälöityjä sovelluksia. Hakukoneoptimointi sisältyy hintaan.

AsiakkaitammeOta yhteyttä

Hyvä kotisivu

on yksinkertaisesti sellainen, joka täyttää sille asetetut tavoitteet. Vaikka WordPress-kotisivun teko onkin nykyisillä työkaluilla helppoa, niin joskus työ on syytä jättää alan ammattilaiselle. Ammattilainen tekee työn nopeammin ja paremmin, jolloin yrittäjä voi keskittyä sivun ylläpitoon ja markkinointiin.

WordPressillä on helppo ylläpitää ja tehdä muutoksia kotisivulle – se onnistuu helposti aloittelijaltakin. Voimme tehdä kotisivut alusta loppuun tai toimia esim. teknisenä kumppanina mainostoimistoille, jotka tarvitsevat kustomoituja ratkaisuja esim. teemoihin tai lisäosiin.

Verkkokauppa joka myy

Woocommerce on paras WordPress-verkkokauppa, johon löytyy tuhansittain käteviä lisäosia eri tarkoituksiin. Olemme toteuttaneet useita verkkokaupparatkaisuja asiakkaillemme sekä omiin projekteihimme.

Lisäksi olemme tehneet paljon räätälöityjä sovelluksia asiakkaillemme, jotka tarvitsevat enemmän kuin Woocommerce ja markkinoilla olevat lisäosat pystyvät tarjoamaan. Jos haluat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin Woocommerce-verkkokaupan perustamiseen, valitse Avastorm.

Tunnemme WordPressin

WordPress ei ole tavallinen MVC-arkkitehtuuriin perustuva framework tai sovellus. Sen tapahtumapohjainen suoritustapa tulee tuntea, jotta WordPressin suorituskyky ei vaarannu. Kokeneet WordPress-ohjelmoijat tuntevat oikeat hookit ja filtterit, joihin räätälöity koodi kytketään.

Nopea ja ketterä

Olemme ketterä ja nopea ohjelmistotalo, joka tekee työnsä tehokkaasti ja nopeasti, mutta kuitenkin äärimmäisen huolellisesti. Tunnemme ja hyödynnämme alan työkaluja sujuvasti ja koodimme on aina testatusti huippulaatua ja hyvin kommentoitua.