Skip to content

Tarvitsetko kotisivut, verkkokaupan tai koodausapua?

Toteutamme ammattitaidolla ja satojen projektien kokemuksella myyvät ja kaikilla laitteilla toimivat kotisivut ja verkkokaupat.

Kotisivujen ja verkkokauppojen lisäksi teemme laadukasta ohjelmistotuotantoa, pääosin WordPress ja Woocommerce ympäristöissä. Jos esim. tarvitset verkkokauppaasi tai kotisivulle räätälöidyn toiminnon, johon ei löydy valmista lisäosaa, niin me osaamme tehdä sen.

Halutessasi saat verkkopalvelun avaimet käteen toimituksena

Voimme huolehtia kaikista verkkosivustoon liittyvistä asioista.

Suunnittelemme ja teemme kotisivut, optimoimme ne hakukoneystävällisiksi ja nopeasti latautuviksi, rekisteröimme tarvittaessa domainin ja järjestämme kotisivutilan.

Pystyt ylläpitämään websivustoasi itsenäisesti. Saat kotisivut tai verkkokaupan avaimet käteen periaatteella ja huolehdimme halutessasi myös ylläpidosta. Kotisivusi ovat responsiiviset eli toimivat myös mobiililaitteilla ja sisältävät kaiken mitä nykyaikaiselta kotisivulta odotetaan.

Voit itse ylläpitää

Toimii mobiilissa ja tablettilaitteissa

Hakukoneoptimoitu

Salamannopea

GDPR yhteensopiva

100% tyytyväisyystakuu

Otteita tehdyistä töistä

Jar-X Oy tiimisivut

Teimme Orivedeltä käsin toimivalle Jar-X Oy:lle WordPress/Woocommerce-pohjaisen sähköisen tilausjärjestelmän, johon varainhankintatiimit kirjautuvat ja syöttävät tilauksensa.

Järjestelmään tehtiin mm. ajax-pohjainen tuotehaku, yhden sivun tilauslomake ja erilaisia räätälöityjä tilausmahdollisuuksia, joihin tavalliset Woocommerce-variaatiot eivät taivu. Esim. mahdollisuus tilata tuotteen variaatioita kolmen parin setteinä yms.

tiimisiivut-jar-x

Virtuaalidirektiivi

Teimme alihankintatyönä WordPress-pohjaisen järjestelmän virtuaalidirektiivi.fi:n, jossa ammattikuljettajat voivat suorittaa EU:n direktiivikoulutuksia netissä.

Järjestelmä sisältää mm. kurssille ilmoittautumisen, kurssivaraukset, maksuintegraation Stripeen, integraation Elisan vahvan tunnistuksen järjestelmään yms.

virtuaalidirektiivi

WP Mediahub

WP Mediahub on WordPress lisäosa, jolla voi WP:n hallintasivuilla etsiä korkealaatuisia kuvia Pexels, Unsplash ja Pixabay kuvapankeista.

Kun sopiva kuva löytyy, sen voi kopioida omaan mediakirjastoon yhdellä klikkauksella. Sovelluksen ansiosta kuvituskuvien löytäminen kotisivulle, blogiin, verkkokauppaan tai esitteisiin nopeutuu merkittävästi.

Hublaze hostingpalvelut

Hublazella jokainen osaa tehdä ammattimaiset kotisivut, blogin tai verkkokaupan.

hublaze-web

Juna-aikataulut Oriveden asema

Teimme VisitOrivesi-palveluun WordPress-lisäosan, joka näyttää ajantasaiset juna-aikataulut. Sovellus hakee tiedot suoraan VR:n avoimesta tietokannasta.

juna-orivesi

Opracom

Opracom on WordPressillä toteutettu sosiaalisen median alusta, joka toimii kaupallisesti myös yritysten ja yhteisöjen sosiaalisena intranetinä.

Projektiin tehtiin teeman lisäksi useita räätälöityjä WordPress lisäosia.

opracom-front

Jar-X Oy kotisivut

Uudistimme Jar-X Oy:n kotisivut.

jar-x-websivut

Oriveden seudun palvelukartta

Toteutimme Oriveden kaupungille WordPress-pohjaisen palvelukartan.

orivesi-palveluopas

Lähetä viesti

Ao. lomakkeella voit lähettää viestin meille. Vastaamme yleensä 24 tunnin kuluessa.

Please enter your name.
Please enter a message.
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Pin It on Pinterest

Share This